Main Page Sitemap

Most popular

She was never charged with any criminal wrongdoing.According to the arrest affidavit, Esson and the teen allegedly had sex on the floor of her hotel room while her two children, ages 4 and 8, and their 17-year-old babysitter slept on beds in the same room.New..
Read more
Det dröjer aldrig lång tid innan de tilltalar.När det är lite förbjudet så blir det extra intressant.På stränderna ligger de tätt intill varandra.Hon har en ung snygging vid sin sida.Mannen betalade 1 400 dalasi (cirka 350 kronor) och i det ingick att han själv skulle..
Read more
Vi har bokat hotellrum på lördag för att vi ska kunna ses på neutral mark.Vi har fler bilder som vi endast sänder till folk som vi tror kan vara seriösa.Det är en balansgång som är väldigt väldigt svår.Trevlig och bildad man i åldern 25-35 år..
Read more

Stygg och vuxna skämt


stygg och vuxna skämt

Vad jobbar du med?
Hälften nöt, hälften svin!
Kan inte mamma göra det?Med vackra bilder målade i akvarell har Benjamin Renner skapat ett humoristiskt och överraskande kärleksfullt mästerverk som garanteras bli en favorit hos såväl barn och vuxna! Apotekaren fattar inget så mannen drar fram sin kvinnor som söker män bremen penis och lägger fram 50 kronor på disken.Tyvärr, alla tandpetare är upptagna för tillfället.Tomten: - Vad är din första önskan?
När man får mindre hår att kamma får man mer ansikte att tvätta.
Hur är det att vara hissinspektör?
För att hedra Chapman och hans paradroll skickade resten av Monty Python-gänget en krans till hans begravning med texten stoppa oss om vi blir för fåniga.Är det sant att popmusiken lugnar nerverna?Medarna sticker.Hos frisören: - Ska jag kamma bena?Plötsligt fick han sladd, tappade kontakten och slog en volt.Ursäkta men jag tror att professorn sitter på min pälsmössa!
Varför fick muraren sparken?
Det vet vi båda två.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap